torsdag 10. mars 2011

Stjerne-onsdag!

Litt inspirert etter å ha fått ferdig den grå/lime vognposen, kastet jeg meg over enda en pose i kveld :)
Denne gangen var det stjernestoffet fra Åhlens som fikk unngjelde, og det fikk marineblått fleece-fôr!
Jeg har enda ikke laget åpninger til selene, for jeg er enda ikke sikker på om jeg vil ha det!
Det som er litt morsomt med dette stjernestoffet, er at det egentlig var spisebrikker! Det lå på et bord hvor det var posesalg, sammen med andre stoffer og ting og tang etter julen, så jeg tok med meg det som var, og brukte 3 brikker på denne posen. Har heldigvis flere igjen!


Stars!!

Samme glidelås-skjuler som de andre posene!Ellers har jeg forelsket meg i et stoff som jeg så noen hadde sydd en baby-bukse av i går, så dette MÅ jeg bare ha! Nå surfer jeg utenlandske nettsiden for harde livet for å finne noen som har fargene jeg vil ha, og som også sender til Norge!

Ooga Booga heter det!
Var det ikke utrolig fint?

17 kommentarer:

 1. Du er produktiv på posefronten! Den var kjempefin! Har du noe mellom stjernestoffet og fleecen? Jeg har kjøpt stoffer til vårpose til lillemor, men er litt usikker på om jeg skal ha et tynt lag imellom. Mulig det må bli to poser... En mellomsesong også :o)

  SvarSlett
 2. de selger det stoffet på ebay, sender til norge!:D

  SvarSlett
 3. Hehe, poser blir det visst nok av her i gården:-D har ingenting mellom fleecen og ytterstoffet, for den aller første posen jeg lagde, hadde jeg microfleece i, og tynn dyne imellom, og den ble forferdelig varm og klam! Prøver meg litt frem her med andre ord :-)

  SvarSlett
 4. Aiaiai, skal sjekke ebay, for der har jeg ikke sett:-) takk for tipset :-)

  SvarSlett
 5. selger de ikke noe lignende på stoffog stil?

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke sett noe som ligner på Stoff og stil, men skal sjekke neste gang jeg er innom :)Takk for tipset!

  SvarSlett
 7. Den var skikkelig fin!! Sånn vil jeg ha!=)

  SvarSlett
 8. Kanskje jeg vil lage på bestilling etterhvert? Hvem vet :)

  SvarSlett
 9. Kjempefine poser! Jeg har masse Ooga Booga stoff :P Det meste er kjøpt hos Print Knit Studio, ,men den siden har du sikkert sjekket ut ;) Har også bestilt litt gjennom ebay.

  SvarSlett
 10. Jeg har vært inne på Print knit og sett ja :) Hvor anbefaler du å handle i forhold til pris og utvalg? Mener jeg har sett mange flere farger enn det sim er på printknit, stemmer det?

  *grønn av misunnelse* :D

  SvarSlett
 11. Jeg er kjempeinspirert av vognposen din og skal lage meg en lignende vårpose til poden da Voksi Urbanen hans er for varm nå. Venter på tekstiler. =p
  Så gøy at du forelsket deg i Ooga Booga stoffet jeg brukte på buksa til poden. Ja, de er TØFFE!!!
  Har bestilt et par farger til. Så får jeg se hva jeg tryller utav de. =)

  SvarSlett
 12. Jeg har handlet mest stoff på stoff og stil og så Print Knits da ;) Print K har veldig høy porto, men stoffet koster jo ikke så mye, så hvis du bestiller mest interlock, og ikke så mye velour, får du iallefall en 10 yards i en pakke, og da koster vel portoen ca. 250 kr tror jeg. Print Knits har jo et stort utvalg når det gjelder nettopp interlock/jerseystoffer. Tror det ble vel ca. 600 kr for en pakke med 10 yards derifra (inkl porto). Synes ikke det er så ille. Andre utenlandske sider (med unntak av ebay da) har jeg ikke bestilt fra.

  SvarSlett
 13. Angel: Så gøy :) Må få se reultatet når du er ferdig! Jeg sydde en pose før poden kom til med microfleece inni, og n dyne som fôr, og den har jeg kanskje brukt 10 ganger på 7 mnd, for den er helt vanvittig varm! Jeg har brukt fleceposen på tur, hvor jeg hadde en dundyne over i bagvogna for å se om det ble klamt, og selv med nøstebarn sin ullflece på seg, gikk det kjempefint! Tenker at jeg bare kan regulere med den dundyna INNI posen utover våren,s å tar jeg den bare ut når det blir for varmt :)

  Atina: Har de ooga-stoff på s&s? Jeg tenkte bare kjøpe litt for å prøve litt først, for jeg har aldri sydd barneklær før :) Vet du forresten om det stoffet som heter polyester interlock er uten elastikk) Takk for god info forresten, detsetter jeg veldig pris på :)

  SvarSlett
 14. Jeg sniktitter på bloggen din.
  Kjempefin pose du har laget, er virkelig imponert. Skulle ønske jeg var flink til å sy også.
  Hvis du en gang syr på bestilling, er i hvertfall jeg interessert :D

  -Elli-

  SvarSlett
 15. Så hyggelig, Elli :)
  Om du ser på litt nyere poster her i bloggen min, så vil du se at det etterhvert har blitt endel poser, så du må bare ta kontakt om du ser noe du liker :)

  Takk for kjempekoselig kommentar!!

  SvarSlett
 16. Det ser jeg ja :)
  Jeg leter etter en vårlig pose til min lille Lucas. Hvor mye tar du for å lage en pose da? :)

  -Elli-

  SvarSlett
 17. Ser at du har laget mange fine poser ja :)
  Hvor mye tar du for en pose?
  Har voksipose med ulldyne fra før, men den begynner å bli for varm. Leter etter en tynnere en. :)

  -Elli-

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger egen blogg for å kommentere i andres blogger?
Der du må velge "kommentèr som" under kommentarfeltet, kan du velge navn/nettadresse, eller anonym! Da skriver du bare inn navnet ditt!
Takker for alle hilsener :)