torsdag 10. mars 2011

En favoritt!

Jeg har mange favoritter i huset, og her er en hobby-relatert en!
Min fantastiske mor, forøvrig også en favoritt, sydde meg denne nydelige Håndarbeidsposen, da jeg under graviditeten fikk akutt strikkelyst! Jeg tror husmoren i meg vokste frem sammen med Sondre :)
Posen har mange innerlommer med plass til strikkepinner, heklenåler, litt større rom for f.eks et målebrett for strikkepinnene , og et stort rom i midten! Den er genial å oppbevare pågående prosjekt i, og er kjempekjekk å bare pakke i veska om man skal ha det med noe sted! Selvfølgelig har min mor "pimpet" opp tilbehøret også, noe som gjør det ekstra spesiellt!

Mamma er fantastisk med symaskinen, med strikkepinner, heklenåler og pensel, og er min største inspirasjonskilde! Hun har latt meg prøve altmulig og har tålmodig vist meg det jeg har bedt om, selv om interessen som regel har holdt i ca 2 uker! Jeg har fremdeles 10 oldemorruter som skulle bli et pledd til min far, da hun skulle lære meg å hekle for 10 år siden :) Vi tok opp den tråden i jula nå, og nå tror jeg hun ser håp for meg også :) Om du vil se mere av det min herlige mamma lager, se bloggen hennes HER


Håndarbeidsposen min


Innsiden med mange praktiske lommer, og et stort rom


Og som regel følger det med endel ekstrautstyr fra mamma ;)


Målebåndet har fått matchende trekk og applikasjonOg en liten broderisaks har fått tilsvarende trekk..


..og en nydelig liten pute med brodert bokstav og et lite motiv på baksiden!

En annen favoritt som dukket opp i går, fra bak ryggen til min kjære, var denne!

Legg til bildetekstJeg kan vel ikke si annet enn at jeg er veldig heldig!

4 kommentarer:

 1. Så flott pose med innhold! Morsom ide med de flotte etuiene til saks og målebånd :o) En dyktig mamma, skjønner jeg.
  Og flotte roser :o)
  Vi kommer forresten til T.heim om ei uke, og da hadde det vært hyggelig å møtt dere dersom dere er ledig ;o)

  SvarSlett
 2. Den dama er så kreativ at jeg har ikke ord :) Jeg kan bare drømme om å bli like flink, men fantastisk å ha en slik ressurs tilgjengelig når man begynner å fatte interesse selv!

  Hvor lenge blir dere i Bartebyen? Vi har storgutta her til neste søndag, og da er det ofte sport&spill når helga kommer, uten at jeg er sikker på programmet neste helg! Men hadde vært kjempekoselig å treffes! Det må vi prøve å få til :)

  SvarSlett
 3. Jeg og jentene tar toget oppover på tirsdag, mens gutta kommer torsdagskvelden. Og så reiser vi igjen søndag. Vi kan ta kontakt, og så ser vi om det passer da :o)

  SvarSlett
 4. Høres ut som en bra plan :)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger egen blogg for å kommentere i andres blogger?
Der du må velge "kommentèr som" under kommentarfeltet, kan du velge navn/nettadresse, eller anonym! Da skriver du bare inn navnet ditt!
Takker for alle hilsener :)