tirsdag 22. juni 2010

Ny investering!

I anledning bursdagen min i Mai, ønsket jeg meg penger fordi jeg sparte til speilreflekskamera, og i dag fikk jeg endelig kjøpt det :) Jeg har kjøpt et canon EOS 1000D med 18-55 og 70-300 linse, samt et kit med kamerabag som rommer begge linsene og kameraet, minnekort, pusseklut, boken "bedre bilder", gavekort på fotobok verdi 400, gratis fremkalling av 50 bilder, samt et fotokurs på 3 timer.
Med tanke på at jeg aldri har tatt i et speilreflekskamera før, så ble prioroteringen å kjøpe et kit med 2 linser som jeg kunne prøve ut, istedet for kameraet som var hakket bedre med bare en linse, siden jeg foreløpig ikke aner hvor mye jeg klarer å sette meg inn i dette. Det tar nok sin tid før jeg klarer utnytte kameraets kapasitet til fulle, og om det skulle vise seg at interessen og kunskapen går forbi kameraets kapasitet, så kan jeg jo kjøpe et nytt kamerahus, siden jeg har linsene! Batteriet står til lading, og jeg er kjempespent på å ta det i bruk!

2 kommentarer:

 1. Gøy med speilreflekt... det kommer nok til å bli flittig brukt når lillingen blir født :)

  Vi har aldri tatt såååå mye bilder som etter vi ble foreldre, og da mest(uten tvil) av troillongen.

  Lykke til med fotografering

  SvarSlett
 2. Det blir spennede og prøve seg frem med det i alle fall :) Gleder meg til å sette igang, sånn at jeg får lært meg litt før lllebror kommer :)
  Tror gjerne at fotograferingen når nye høyder da, så jeg håper at et godt kamera skal gi gode resultater :)

  Tusen takk :)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger egen blogg for å kommentere i andres blogger?
Der du må velge "kommentèr som" under kommentarfeltet, kan du velge navn/nettadresse, eller anonym! Da skriver du bare inn navnet ditt!
Takker for alle hilsener :)