onsdag 23. juni 2010

En liten presang til meg selv..

Av og til fortjener man en liten gave.  Ikke fordi det er noe man trenger, eller fordi det har noen nytte for seg, men fordi man rett og slett ønsker seg det!
Jeg kjøpte meg en nydelig willow tree-figur som heter "Cherish- awaiting a miracle". Ville så gjerne ha noe som kan minne meg om graviditeten, og disse figurene er utrolig vakre! Etter en dag med verdens lengste jordmortime, bassengtrening og fysioterapitime for det løse bekkenet mitt, så synes jeg at jeg har fortjent den :)

 Jeg har nå 6 uker og 5 dager igjen til termin, og det skal nytes! Redet skal bygges ferdig, og jeg skal bare kose meg med å få ferdig det jeg kan i det nye huset vårt :)

Ellers er endelig lillebrors rom ferdig malt og tørket, og med nytt kamera, så synes jeg fargen kommer mye bedre frem, slik som den egentlig er! Nå gleder jeg meg bare til å innrede, etter at de siste møblene er ferdigmalte :)

2 kommentarer:

  1. Den figuren var nydelig!
    Hva heter fargen på rommet du har malt?

    SvarSlett
  2. Jeg er kjempefornøyd med både figuren og fargen :) Fargen heter sjøsand, og jeg liker den bare bedre og bedre! Tror nok den blir valgt til de andre soverommene i huset etterhvert :)

    SvarSlett

Visste du at du ikke trenger egen blogg for å kommentere i andres blogger?
Der du må velge "kommentèr som" under kommentarfeltet, kan du velge navn/nettadresse, eller anonym! Da skriver du bare inn navnet ditt!
Takker for alle hilsener :)