fredag 18. juni 2010

Mi casa!

Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra vårt nye hjem :) Endel begynner å komme i orden, og med uvurderlig hjelp fra mamma og tante, synes jeg vi begynner å få det fint, jeg! 
Selvfølgelig er det ting som skal fikses og trikses og males og byttes ut, men vi får ta det litt etter litt, etterhvert som vi har bodd oss litt inn :)


Spisestuen vi fikk i innflyttingsgave av mamma, Mike og tante Wenche 
Ut vinduet er det en ganske stor balkong, og fjordgløtt :)


Detalj fra veggseksjonen: Mormor og morfar på motorsykkelen :) 
Elsker det bilde, og har satt det i en tittekasse fra Jysk med stoff i bakgrunnen, og blonde rundt kanten.
Borddekorasjonen på Spisebordet.Stuen sett fra spisestuen! Man ser såvidt peisen i høyre hjørne. 
Verandadøren leder ut til (etter min mening) en stor altan.


Stua fra Verandadøren. 
Trenger noe å henge på veggen rett over tv'n, og litt "stor" pynt under det bildet som henger der! Salongbordet skal opp på loftstuen når jeg bare finner meg et nytt jeg har lyst på!
Tar gjerne imot forslag :)


Detaljbilde fra sofakroken. 
Nydelige ramma som vi fikk av mamma i anledning innflytting, som jeg må finne et fint bilde til. 
Puten helt til høyre har min tante sydd!Bildene under varmepumpen er et forsøk på å dra fokuset bort fra den forferdelige varmepumpen som henger over! Sjablongene til bildene har min gamle kompanjong fra Trøndertun, Cecilie laget, og generøst lånt meg!
Puten i sofaen har tante sydd!


På kjøkkenet er det ikke heeeelt oppe og kjøre enda! 
Hyllen over kjøkkenbordet har fått litt tilfeldig dekorasjon i vente på noe bedre, stolene skal sprayes hvite så snart jeg får anledning (les: ikke er gravid lengre) mens bordet skal få slites av småbarn til vi finner det for godt å kjøpe et nytt :)Lurer på om jeg skulle hatt en litt større klokke på veggen her!


Herlig med en mor som tar med seg små vegg-ord fra USA :)
(De to som henger sammen nederst)

Boulangerie-kassen min med monogrammet mitt på andre siden! Laget av dyktige Trude !


 
Oppskriftsboken fra mamma har også fått plass!

Bildet under her ville ikke være med på leken uansett hva jeg gjorde, men viser i alle fall et glimt fra badet, dvs badeskapet mitt! De glassgreiene jeg har mascara, kajaler, koster osv i, er egentlig til bruk i bunnen av blomstervaser for å sette hver enkelt blomst i, etter hva jeg har fostått! Har i alle fall funnet den store på loppis, og den lille til kajaler og pinsett osv. fikk jeg av mamma for flere år siden! Glasskrukken med Q-tips fer egentlig et lysglass fra mitt besøk i Pe Ell, Washington state, som jeg fikk med meg hjem! Når jeg åpner det kan jeg fremdeles kjenne lukten av lyset, som minner meg om de ukene jeg hadde der borte :) 
Resten av badet får vi vise frem når det ikke er fullt av klestørk det! Etter halvannen uke uten vaskemaskin, setter det fort sitt preg på omgivelsene at den er i orden igjen :)

6 kommentarer:

 1. Hei snuppa!

  Hvor koselig at du har laget blogg, og hvor koselig du har fått det i nyhuset!! Var kjempefint! MEn du, hvor har du kjøpt lampen som du har på spisebordet? AKKURAT sånn som jeg har lett etter, og ikke funnet!

  Linn :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Linn :) Den lapa har jeg kjøpt på Skeidar for flere år siden! Ikke veldig bra kvalitet! Kasta den ene etter kun kort tid, men de kosta bare 98 kr/stk da, så var ikke all verden!
  Hvis du ser den lampen med rund skjerm som du ser i vinduet ved sofaen, så er jeg kjempefornøyd med dem!! Ser helt hvite og kjedelige ut i utgansgpunktet, men når du slår på lyset så kommer det frem et mønster iskjermen :) Betalte 198,- for 2 stk på Clas Ohlsson :) Om du vil se mer av dem kan du bare sende meg mailadressa di, så kan jeg knipse litt å sende!

  SvarSlett
 3. åhhh... så flott du får det :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Heidi Marie, så gøy å holde på når det er noe som er ditt eget!!!

  SvarSlett
 5. Hei:)
  Så fint og koselig du har det!! Fine farger du har. Endelig en blogg der ikke alt er bare hvitt:)
  Jeg tror jeg ville hengt det bildet midt over TVen, og kanskje hatt to ganske høye brune lysestaker eller en lampe stående på TV-benken. Eller så ville jeg hatt en hylle over TVen med noe pynt oppå...
  Liker bloggen din. Den kommer jeg til å følge:)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for fin tilbakemelding! Det kan faktisk godt hende jeg henger bildet rett over tv'n ja! Det hang først rett over der tv'n står nå, på en skrue som sto der fra før av, så jeg har nok blitt litt opphengt i at det entn skulle være på den ene eller den andre siden :) Tror jaggu jeg må ut og jakte store lysestaker! Har forresten sett noen store sorte metall-ugler jeg har sikla etter også... ;)
  Skal ta meg en runde på bloggen din også!

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger egen blogg for å kommentere i andres blogger?
Der du må velge "kommentèr som" under kommentarfeltet, kan du velge navn/nettadresse, eller anonym! Da skriver du bare inn navnet ditt!
Takker for alle hilsener :)