onsdag 6. oktober 2010

Tiden flyr!

Himmel og hav så fort tiden går!
Dagen bare raser avsted, og før jeg vet ordet av det, har det blitt høst, og jeg har vært mamma i snart 7 uker! Allerede er det vanskelig å huske hvordan livet var uten Sondre, men jeg kunne ikke tenke meg det annerledes :)
Lillegutt vokser i rasende fart, og begynner å blir stor og sterk! Vi begynner å bli ordentlig kjent med hverandre, og har begynt å få en rytme i hverdagen, slik at mor får gjort annet enn å bysse, vugge, passe på smokk, og springe opp for hver en liten lyd :)

Vi har investert i en Mei Tai av typen Babyhawk, og der liker lille seg godt! Som regel slukner han raskt når han får ligge inntil den varme mamman sin!
Slik får jeg armene fri for å f.eks vaske flasker, eller lage meg mat, og mini får være med på moroa.
Kjøpte først en Baby Björn, men syntes den var for "kald" og at mini var for liten til å bæres i den.
Jeg syntes i utgangspunktet at bæretøy var skikkelig "operasjon dagsverk" og at bare tidligere steinerskole-elever med et strengt økologisk livssyn brukte slike, samt at man måtte ha doktorgrad i båtmansknop og andre finurlige knuter for å klare å knyte den på, men det var overraskende lett, så jeg kan varmt anbefale den til andre som vurderer hva de skal kjøpe :)

Slik ser vi ut når vi er knytta fast :)


Jeg elsker min nye hverdag med alle bekymringer og fantastiske øyeblikk, og nå skjønner jeg hvorfor småbarnsmødre er som de er! Aldri i livet om jeg trodde at jeg skulle bli som dem, men nå er jeg akkurat samme ulla selv :)

Min nydelige sønn!

4 kommentarer:

 1. Så nydelig fine dere er :)

  SvarSlett
 2. nydelig gutt!!! Må si meg enig... Mei Tai er topp, men bare et lite tips sånn på tampen... kryss skulderremene høyere oppe forrand så får nakken, skuldrene og ryggen til lillingen bedre støtte ;)

  SvarSlett
 3. Åh, tusen takk :)
  Jeg er fornøyd med resulatet om jeg får si det selv ;)

  Bildet med Mei Tai'en er fra første gangen jeg prøvde den på, så knytinga er ikke optimal ser jeg, nei :) Men jeg tror teknikken har bedret seg betaktelig siden da :)Takk for tipset i alle fall :)

  SvarSlett
 4. Ja du lille mamma Maichen,hverdagen får en helt ny mening når man blir mamma.........Er ikke livet herlig,tenk at lille vakre sondre fikk akkurat deg som mamman sin, det er lykken i livet.

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger egen blogg for å kommentere i andres blogger?
Der du må velge "kommentèr som" under kommentarfeltet, kan du velge navn/nettadresse, eller anonym! Da skriver du bare inn navnet ditt!
Takker for alle hilsener :)