tirsdag 26. oktober 2010

Gavedryss og strikkedilla!

Fredagen dukket det opp 2 pakke-lapper i postkassa, og jeg var rask på posten for å finne ut hva det kunne være :) Min gode venninne Lone fra Stavanger er kjent for sine kreative og morsomme gaver, så da jeg så den ene var fra henne, gledet jeg med litt ekstra!
Pakke nr 1 var fra mamma i nord, med en nydelig strikkedress jeg hadde ønska meg til mini før han ble født, og 2 ekstra par med lester! Han holder allerede på å vokse ut av den nydelig Marius-dressen som jeg bare elsker, så jeg gleder meg masse til å få ta det nye settet i bruk når han blir litt større!

 Har du sett noe så nydelig?

Pakken fra Lone skuffet ikke! Der var det en nyydelig pysjamas som passet helt perfekt, en herlig bamse-rangle, en skje med påmontert fly (!) og til sist en frotte`sak som jeg brukte laaang tid på å finne ut av hva var! Klarer du å se hva det er?


Se, så fine ting!

Tipper måltidene blir å gå som en lek med denne her :)


Ellers har jeg endelig ferdigstilt pleddet til lillebror, og gleder meg til å ta det i bruk i morgen! Har vasket det og strukket det i fasong, og heklet kanten som skulle tres i hullene, og kan ikke annet enn å si meg veldig fornøyd med resultatet!
Jeg måtte også finne noe å bruke alt restegarnet  etter teppetpå! 
Siden jeg var så godt i gang med å strikke, for så å rekke opp igjen, så satte jeg igang med en lue! 
Det hele så enkelt ut; strikk et rektangel, og sy igjen baksiden og toppen, og vips, så har du en lue!


Nå var jeg aldri en kløpper i geometriske figurer, men dette er vel ikke akkurat et rektangel.. Som det vises på bildet, så har jeg allerede begynt å rekke opp igjen, men jeg lot den være, og har nå startet helt på nytt igjen! Den spennende føljetongen om det hvite overskuddsgarnet går dermed videre!


Tør DU gå glipp av den spennende fortsettelsen?????

5 kommentarer:

 1. hahaha NEI!!! Gleder meg allerede!!! :)

  SvarSlett
 2. Hehe, Renate, kommer før helga :)

  SvarSlett
 3. Kan jeg få spørre om hvordan du knakk denne koden...? Sliter med akkurat samme problem :p

  SvarSlett
 4. Hehe, det var ikke så vanskelig egenlig :)
  I begynnelsen øker du jo i begynnelsen av hver pinne. Når du har ønsket høyde på lua, så øker du en maske i begynnelsen på en pinne, og på nest epinne, feller du en i begynnelsen helt til du har øsnket omkrests. Deretter feller du den første maska i på hver pinne! Men mine blir ikke helt rektangulære, de blir skrå der du skal sy lua sammen, men det ser kjempefint ut ut når den blir montert :)
  Håper dette var forståelig! Ikke gi opp, for luene blir kjempefine!!

  SvarSlett
 5. Takk skal du ha! Nå såg det hele straks mye bedre ut ;)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger egen blogg for å kommentere i andres blogger?
Der du må velge "kommentèr som" under kommentarfeltet, kan du velge navn/nettadresse, eller anonym! Da skriver du bare inn navnet ditt!
Takker for alle hilsener :)