søndag 19. april 2009

Sunday, bloody sunday..

Endelig er hjemreisedagen her!
Den dagen man har talt ned til siden det øyeblikket man satte sin fot her på øya!
Ikke det at man ikke trives på jobb, langt ifra, men som man sier; borte bra, hjemme best!
Kofferten er ferdig pakket, alle oppgaver er ferdige, og beskjeder videreformidlet, og klokken tikker sakte men sikkert fremover mot 17:33, som er dagens tall for WF0909 til Tromsø.

Så var det disse værgudene her i Finnmark da! Jeg angrer dypt og inderlig på at jeg kom skade for å kalle dem schizofrene i et tidligere innlegg.. Det blåser kraftig ute, og snøføyka er til tider så tett at jeg ikke ser nabobygningen. Vindretningen er den som er minst gunstig for flyplassen her oppe, og det ser ikke ut som at det kommer til å gi seg ifølge alle værmeldinger som er mulige å oppdrive på verdensveven! Hammerfest lufthavn har en av landets strengeste vindrestriksjoner, grunnet en hendelse i 2005, hvor et fly havnet utenfor rullebanen http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/05/01/430414.html
Det er på dager som dette jeg undrer meg over hva som egentlig var poenget med å finne seg jobb på et utpost ved Finnmarkskysten, og det er på dager som dette at man vurdere om det hadde vært bedre å finne seg en "vanlig" jobb, som ikke inkluderte tilnærmet nær døden-opplevelser hver 14. dag!

Men når alt kommer til alt, så er dette glemt når jeg sitter hjemme i stua og ser frem mot 2 uker fri, og alle privilegiene en slik arbeidsordning fører med seg, så det er bare å bite i seg en forsinkelse eller to og ha håpet ! 17:33 er fremdeles 4.5 timer unna, og værgudene kan fremdeles roe gemyttene på den tiden! Det er på sin plass å komme med en offentlig unnskyldning for tidligere uttalelser ang. det å være schizofren, så nå er det bare å løye vinden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Visste du at du ikke trenger egen blogg for å kommentere i andres blogger?
Der du må velge "kommentèr som" under kommentarfeltet, kan du velge navn/nettadresse, eller anonym! Da skriver du bare inn navnet ditt!
Takker for alle hilsener :)