lørdag 14. august 2010

Hentedress på overtid!

Nå har jeg kommet 5 dager over termin, og er herved ferdig med uke 41! For de som ikke er så kjent med begrepene, så regnes et svangerskap som 40 uker pluss 2 dager!

FOrdelen med å gå overtid er jo at man i da får tid til å gjøre ferdig hentedressen til minien ble ferdig, og fikk en tilhørende lue, og i tilegg har jeg begynt på et strikketeppe til han, så skal si man blir effektiv av dette her :)
Kan jo hende ha ikke tror han kan komme før alt er ferdig, så skal skynde meg med dette teppet, og så ta en liten pause for å se om det hjelper :)

Har hatt kjempekoselig besøk de siste dagene av pappa og Isabell, og Brori og Ida, så det er ingen problem med å få tiden til å gå i alle fall, og mentalt er jeg fremdeles på topp!
Men må si jeg gleder meg fryktelig til å treffe denne leieboeren min nå, så jeg håper han kommer snart :)
3 kommentarer:

 1. Så utrolig fin hentedress :D
  Gikk selv 1 uke over med førstemann og 13 dager med nr 2, så kjenner igjenn de lange produktive dagene ;)
  Lykke til med fødselen ;)

  SvarSlett
 2. Hei:) så de fine bildene av babyrommet, det var helt nydelig. slike krone du har satt på sengen og kommoden, hvor har du fått tak i de? de var jo helt nydelige! Venter selv en liten prins, så er så fint med tips:D

  Hilsen Kine

  SvarSlett
 3. Heisann! Tusen takk for koselige kommentarer :) Hentedressen viste seg å være for kort da lillebror endelig kom, desverre, men jeg koste meg veldig mens jeg laget den :)

  KINE: Tusen takk for det :) Kronen er en sjablong kjøpt på stoff&stil :) Var et kors over toppen, men det tapet jeg bare over, for jeg ville ikke ha det med :)
  Om du har f.eks overhead-papir, kan du skjære ut mønster selv etter hva du ønsker :)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger egen blogg for å kommentere i andres blogger?
Der du må velge "kommentèr som" under kommentarfeltet, kan du velge navn/nettadresse, eller anonym! Da skriver du bare inn navnet ditt!
Takker for alle hilsener :)