søndag 12. juli 2009

Sommersløv..

Dagene bare raser av sted, og nå nærmer vi oss slutten av Juli!!
Sommeren til nå har vært deilig avslappet, og det har jeg visst vært i forhold til bloggingen også :)

Har vært en tur på Rognan på besøk hos min kjære mor, og er mektig imponert over en viss 7-åring som holdt ut 10 timer i bil hver vei uten å bli lei! (litt ekstra stas at det gikk enda ei melketann på tur sørover :)) I saltdal strålte solen, og viste Nordlandet fra sin beste side, så mannfolka snekret "front-porch" mens jeg og moderskipet beiset, slik at alt skulle bli klart til innvielses-grill-og-sommer-fest :) Minsten fant nye venner med en gang, og fikk bada i stamp, hoppa på trampoline, snekret fly/båt/romferge (målet endret seg i takt med at byggverket vokste) og fisket, så det så ut som han hadde det fint! Når de minste har det bra, så ordner det meste seg :)

Alltid godt å være hjemme en tur, og dette var intet unntak!
Er takknemlig for å ha en slik herlig familie!

Da vi kom hjem fra fagre nord fikk vi oss en tur til Lianvannet i Trondheim før Sambo skulle reise nordover på jobb! Varmt og deilig på land, men gutta skalv da de hadde kommet opp fra vannet, så tror ikke badetempen var det helt store :)

Fikk spontant besøk av min gode venninne Janne, som flyktet fra Varmen i Oslo, da Sambo reiste på jobb!
Startet med en vandrende sightseeing fra Bergheim til Bakklandet, med pust i bakken på flytebrygga på Naboen. Så fortsatte vi forbi Samfunnet, over til Nidarosdomen, og avsluttet på Solsiden med god mat og kald drikke, før vi gikk tilbake til byen og tok bussen hjem! Kjempefin tur, og jeg er flau over å ikke ha gått den strekningen før!! Janne har god innflytelse på meg!
Mandagen var det grilling og bading ved vakre Lianvannet. Fikk tatt årets første bad, og da jeg endelig klarte å komme meg utti, så var det herlig! Gikk oss en tur langs Ladestien og fikk med oss litt solnedgang, før jeg kjørte Sightseeing rundt Tunga, og reklamerte for en eventuell fremtidig arbeidsplass ;) '
Tirsdag ble det båttur til Munkholmen, med påfølgende lunsj på Ravnkloa, og litt shopping etterpå. Ble både Babyklær og voksenklær, og Dromedar's deilige kaffe i parken ved Vår Frues Kirke. Utrolig fine dager, og jeg savner henne allerede!


3 dager igjen til hjemreise nå, så denne økta er snart over! Sambo er jo her oppe nå på jobb, og reiser i morgen tidlig, og i går tok han meg med på romantisk fisketur i solnedgangen! Finnmark er virkelig helt fantastisk når det er knallvær, som nå!! Vi gikk ned på baksiden av øya, og det føltes ikke som om vi var på Melkøya i det hele tatt! Det er dannet en naturlig trapp i fjellsiden som vi tar oss ned langs, og nederst er det et stort flott platå man kan stå og fiske på! Fantastisk!! 6 fisk til han, 3 til meg, men alle så små at de ble kastet ut igjen. Myggspray hadde vi desverre ikke, og det merker jeg på kroppen i dag! Disse små helikoptrene har en tendens til å legge sin elsk på meg, så det var til tider utrolig plagsomt, mens sambo er supermann, og ikke lar seg affisere av slike detaljer :)
-Han fikk jo tross alt den største fisken!

Har tatt masse flotte bilder, så jeg skal forsøke å legge inn noen i kveld.

2 uker fri flyr nok fort avgårde når man har planer om å både fikse bil, dra på helgebesøk, og finne nytt sted og bo, så før jeg vet ordet av det, så sitter jeg her igjen og teller ned til fri :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Visste du at du ikke trenger egen blogg for å kommentere i andres blogger?
Der du må velge "kommentèr som" under kommentarfeltet, kan du velge navn/nettadresse, eller anonym! Da skriver du bare inn navnet ditt!
Takker for alle hilsener :)